ANTALYA / AKSEKİ - AKSEKİ EMİNE-AHMET BÜKÜŞOĞLU ORTAOKULU

Ock

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN BİLGİYE GÖRE 08.01. 2019 SALI GÜNÜ EĞİTİME 1 GÜNLÜK ARA VERİLMİŞTİR.

Kas

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı Arasında İmzalanan Protokol Kapsamında  Akseki Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Cihangir KIZILAY, Tekniker Yasin KARAKUŞ ve Orman Muhafaza Memuru Hamdi TEMİZ  tarafından Okulumuzda 5,6,7 sınıf öğrencilerine " DOĞA KORUMA VE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK" semineri verildi.

Kas

Okulumuzda 06/11/2018 tarihinde Okul Meclis Başkanıu seçimi yapıldı.Seçimde kapalı oy sistemi kullanıldı.Öğrencilerin yoğun ilgi ve merakanı çeken etkinlikte öğrencilerin ileriki yaşlarda karşılaşacakları seçim durumlarına hazırlamalarıda sağlandı. Seçimde 69 oy ile en çok oyu alan 6/A sınıfı öğrencisi Abdullah Arif YILDIZ Okul Meclis Başkanı Seçildi.

Eyl

2018 / 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI SAYIN AKSEKİ KAYMAKAMI , AKSEKİ BELEDİYE BAŞKANI, AKSEKİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, İLÇE JANDARMA KOMUTANI, VELİLER, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE KAYMAKAMLIK BİNASI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KUTLAMALARDA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLÇEMİZE, VELİLERE, ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİNDE BULUNULDU.

Okulumuzda ingilizce şarkılardan oluşan karaoke şarkı yarışması yapıldı.

23 Nisan ilçemizde Cumhuriyet Meydanı´nda çoşkuyla kutlandı.